Başkan Murat Gül'den Unuttum Şiiri

Son Dakika Haber
Yazar -
0
Vezirköprü Kadın Orkestrası, 2012 yılında kurulan ve o tarihten bu yana çeşitli konserler düzenleyen bir müzik topluluğudur. Orkestra, bu yıl da yaza merhaba konseriyle sahne aldı. Samsun’un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen bu konser, daha önce enstrüman çalmamış kadınlardan oluşan bir grup tarafından gerçekleştirildi. Orkestranın şefi, öğretmen müzisyen Reşat Gümüş'tür ve farklı meslek gruplarından gelen kadınlara bir yıl boyunca müzik eğitimi vermektedir. Eğitimin sonunda, kadınlar bir araya gelerek sahne performansı sergilerler. Bu yılki Kadın Orkestrası tamamen öğretmenlerden oluşuyordu. Konserde ayrıca Vezirköprü’den Mavi Düş Topluluğu ve Samsun’dan Largo Müzik Topluluğu da yer aldı.

Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül de geceye katılarak bir konuşma yaptı ve ardından Şair Şemsi Belli’nin "Unuttum" isimli şiirini okuyarak geceye renk kattı. Başkan Gül'ün performansı seyirciden büyük alkış aldı. Bu etkinlik, Vezirköprü’deki sanatsal faaliyetlerin zenginleşmesine ve kadınların müzikle buluşmasına önemli bir katkı sağladı.



Unuttum
Seni sevdiğim zamanlarda
Sevda gönlümde hevenk hevenkti
Güzel bir kadındın amma
Gözlerin ne renkti?
Unuttum....

Başını göğsüme dayadığın an
Saçların ne kokardı?
Ve ilk defa karşılaştığımız akşam,
Üstünde hangi elbisen vardı?
Unuttum....

Hiçbirşeyi unutmayacağımı sanırdım.
Aşk ne tatlı...
Ne yalan şeydi....
İsmin neydi?

Unuttum.... Yıl sonunda konser veren ve bu yıl tamamen öğretmenlerden oluşan Kadınlar Orkestrası, Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde "Yaza merhaba" sloganıyla sahne aldı. Kadınlar Orkestrası'na Largo Müzik ve Mavi Düş toplulukları da eşlik etti. Konsere Belediye Başkanı Murat Gül ile davetliler katıldı.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)