Murat Gül kahvaltı programında bürokratlarla buluştu

Son Dakika Haber
Yazar -
0
Vezirköprü Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında, ilçenin çeşitli sorunları ve kalkınma stratejileri masaya yatırıldı. Programa, Vezirköprü'nün bürokratları ve ilçe dışında faaliyet gösteren STK başkanları katılım gösterdi. Toplantıda tarım, hayvancılık ve turizm alanında yapılabilecek projeler tartışıldı ve ilçenin kısa, orta ve uzun vadede kalkınması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan önemli isimler arasında Kaymakam Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Arslan Narin, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adem Tuncer, TBMM Şube Müdürü Hüseyin Koşar, Vezirköprü Dernekler Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Karaman, iş insanı Ferat Çiçek, Ankara Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, VEZDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Turgut ve Ferhat Çınar, Genel Yayım Yönetmeni Hayati Ağca, Özlem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ve hukuk danışmanları Av. Hakan Kiper ile Av. Emre Ağca yer aldı.

Toplantının ana gündem maddeleri, ilçenin mevcut durumu ve gelecekte atılması gereken adımlar üzerine yoğunlaştı. Tarım, hayvancılık ve turizmde uygulanabilecek projeler ile ilçenin kalkınma potansiyeli üzerinde duruldu. Bu kapsamda kısa, orta ve uzun vadede yapılacak yatırımlar ve projeler ele alındı.




Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)