Baba ve Oğul, Motosiklet Yarışlarına Hazırlanıyor: Hayallerin Peşinde Bir Aile Hikayesi

Son Dakika Haber
Yazar -
0

Baba ve Oğul, Motosiklet Yarışlarına Hazırlanıyor: Hayallerin Peşinde Bir Aile Hikayesi

Aslan Polat, çocukluk hayali olan motosiklet yarışlarına katılma hedefini gerçekleştirmek için mini bir motosiklet satın aldı ve iki hafta önce oğlu ile birlikte sporcu lisansı alarak bu yolda önemli bir adım attı. Eski milli motosikletçi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu’nu örnek alan Polat, oğlu Ali Kutay ile her gün düzenli antrenmanlar yapıyor.


Polat, verdiği röportajda, motosiklete olan tutkusunu ve bu tutkusunu oğluyla paylaşmanın heyecanını dile getirerek, "Küçük yaşlardan beri yarışlara katılmayı hayal ediyordum. 6 yaşında bir oğlum var ve hayalime onu da dahil ettim. Geçen yıl ona bir motor aldım ve birlikte çalışıyoruz," dedi.

Polat, hedefinin Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu gibi ulusal ve uluslararası yarışlarda başarı elde etmek olduğunu belirtti. Bu yıl 25-27 Ekim tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nın üçüncü ve dördüncü ayak yarışlarına hazırlanırken, oğlu Ali Kutay ise 2025 yılında düzenlenecek Türkiye Süpermoto Şampiyonası'na katılmak için çalışıyor.

"Hayalim, baba oğul aynı pistte yarışmak," diyen Polat, Kenan Sofuoğlu ile tanışmayı çok istediğini belirtti. "Oğlumla Kenan abiye biraz özeniyoruz. Zayn Sofuoğlu’nu örnek alarak antrenman yapıyoruz. Oğlumun yetenekli olduğunu düşünüyorum ve birlikte geçirdiğimiz zamanlar çok eğlenceli ve verimli geçiyor," dedi.

Ali Kutay Polat da babasıyla antrenman yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti ve "Motor sürmeyi çok seviyorum. Zayn Sofuoğlu’nu takip ediyorum ve ben de bir gün şampiyon olacağım," dedi.

Vezirköprü Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı Emre Atıcı ise Aslan Polat ve oğlu Ali Kutay’ın başarı yolundaki adımlarından gurur duyduklarını belirterek, "Vezirköprü’den neden bir Kenan Sofuoğlu ve Zayn çıkmasın? Aslan Polat ve oğlunun bu yolda ilerlemesini destekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Etiketler:
#MotosikletYarışları #KenanSofuoglu #AileHikayesi #Süpermoto #GençSporcular

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)